zaterdag 4 juli 1e vakantiedag aankomst in canada - Reisverslag uit Toronto, Canada van hdpc kropopa - WaarBenJij.nu zaterdag 4 juli 1e vakantiedag aankomst in canada - Reisverslag uit Toronto, Canada van hdpc kropopa - WaarBenJij.nu

zaterdag 4 juli 1e vakantiedag aankomst in canada

Door: hdpc

Blijf op de hoogte en volg hdpc

04 Juli 2009 | Canada, Toronto

Zaterdag 4 juli onze 1e vakantiedag

Vroeg opgestaan al voor de wekker wakker 05.00 uur.
Kwart voor 7 Diana en Harrie opgehaald en door onze privéchauffeur (Rob) naar Hoogeveen gebracht.
I.v.m werkzaamheden aan het spoor geen directe verbinding met Schiphol mogelijk dus voor de zekerheid een trein eerder genomen.
Op Schiphol kon Pieter eindelijk zijn koffie drinken……….en wij ook.
Na ingecheckt te hebben, douane gepasseerd zijn we lekker in de klm lounge gaan zitten. Wat drinken en eten gehad waarna we ons om 12.30 uur konden boarden.
We kregen andere stoelnummers toegewezen en hoopten dat we nog wel naast elkaar konden zitten. Wat een genot! Toen we in het vliegtuig de stoelen kregen toegewezen, we waren geüpgraded wat betekent dat we in de business-class mochten zitten. Dat is luxe reizen hoor. Verstelbare stoelen die in complete ligstand konden met massage!!! En voorzien van eigen tv-scherm met telefoon. Kwart voor 2 nederlandse tijd zijn we vertrokken en we zijn geland in Toronto om half 10 nederlandse tijd (=half vier canadese tijd). Bij het vliegveld werden we opgehaald door iemand van het hotel. Hotelkamers zien er goed uit, we hebben zin om naar bed te gaan maar stellen het nog even uit om proberen meteen in het goede ritme te komen. We hebben inmiddels lekker gegeten bij de pizzeria en drinken nu nog een kop koffie en gaan dan zo naar bed.

• 05 Juli 2009 - 09:10

Bert & Rina:

Nou da's weer mooi gelukt dan. Waar heb je het eigenlijk over he: Je stapt om 14.00 uur in het vliegtuig en bent 8 uren later bijna aan de andere kant van de wereld. Een poep en een zucht zeggen de Drenten dan. Aan de andere kant is het toch wel weer een flink stuk reizen om een lakstift voor je zwager te halen. Wat echte liefde al niet kan doen...... Fijn dat jullie veilig aan de andere kant van de plas zijn geland. Slaap leeker uit en "hae fun!!" Grtz BNR
    Ps. Neem maar 2 laksetjes mee als jullie willen. Stel dat er net wat te weinig is.... Moeten jullie weer op stap. Dus zonder gekheid: Graag 2 stiften cq setjes!!

• 05 Juli 2009 - 09:53

Geeke:

zojuist via de mobiel bericht gekregen dat jullie geland zijn... altijd fijn om te horen... en alweer een stukje in het reisverslag...
    Have Fun... liefs