Woensdag 22 juli, onze 19e vakantiedag
Door: hdpc
Blijf op de hoogte en volg hdpc
22 Juli 2009 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
23 Juli 2009 - 08:30
Ellen:
Ik ben echt zooooooo benieuwd naar alle aanvullingen op deze verhalen en de foto's erbij. Net wat Bert zegt: je kan wel een foto/film marathon inlassen als jullie terug zijn!
Luitjes, doe voorzichtig op jullie laatste dagen. Laat ze jullie daar niet houden in Alcatraz ;)
Liefs, Ellen. -
Mark :
hey
over die foto's
met harry's verstand
(sorry pieter maar je kunt niet eeuwig een held zijn)
kunnen jullie een mooie film maken met filmpjes foto's
en effectjes
hoop jullie gouw te zien met grote verhalen
en sterke fabbels van harry(om pieter op te beuren)
en wat de dames betreft
(voor mijn moeder geldt dit)
als jouw'n kast vol zit je krijgt de mijne niet haha
geintje
gr marky boy -
23 Juli 2009 - 17:23
Bert & Rina:
Nou da's mooi: stuur ik jullie eens een keer om een boodschapje .... Desondanks toch welkom thuis hoor straks. (ben niet boos; alleen verdrietig...) Dus de rest moet zonder auto (en dus: ZONDER AIRCO). Kan ook best leuk zijn hoor, een beetje warmte erbij. En mijn complimenten dat jullie Pieter toch enige manieren hebben bijgebracht: "No sir" tegen een politieman, wat zal hem dan een keelpijn hebben bezorgd. (en dan ook nog twee keer!) Heeeeeel goed Pieter. Have fun on the Fishermans Wharf en in Alcatraz. Hou wel je eigen kleren aan; wanneer men je in Alcatraz een gestreept jasje aanbiedt: weigeren en hard weglopen/zwemmen....
Groeten van BNR -
23 Juli 2009 - 18:01
Pa En Ma Pals.:
wij zijn reuze niewsgierig wat voor kleding jullie in america hebben gekocht.jullie hebben natuurlijk veel foto'sgemaakt.uiteraard zijn wij erg nieuwsgierig of die gemaakte wel betrekking hebben op wat jullie ons hebben gemaild we zullen maar rustig afwachten.luitjes het allerbeste toegewenst.de groeten van pa en ma